Planet Raiders tuo lahtelaista avaruusräiskintää mobiilipelaajille

Android- ja iOS-laitteet ovat saamassa suomalaista avaruusräiskintää Planet Raidersin muodossa. Pelin testijulkaisu koittaa syyskuussa.

20.8.2014 21:32

Mobiilipelimarkkinat ovat saamassa pian sinivalkoista edustusta Lahdesta käsin. Kotimainen Digital Hammer -pelistudio valmistelee parhaillaan iOS- ja Android-laitteille Planet Raiders -avaruusräiskintäpeliä, jonka testijulkaisun on määrä tapahtua syyskuussa viikon 38 aikana.

Planet Raiders on kehitetty ennen kaikkea moninpelikokemukseksi. Pelin ydin lepää kahden pelaajan kesken käytävissä yksi vastaan yksi -kamppailuissa, joista pelaajat keräävät haltuunsa niin kokemusta kuin rahaakin paremman avaruusaluksen kehitykseen. Nettikamppailujen muodostus pelissä tapahtuu pelaajille annettavalla trueskill-arvolla, jolla kullekin avaruuslentäjälle pitäisi löytyä aina sopivan tasoista peliseuraa.

Vapaamuotoisempaa pelihupia hakeville Planet Raiders on tarjoamassa myös kepeämmän Custom-pelitilan, joka tukee botteja ja maksimissaan kuutta pelaajaa. Myöhempänä ajankohtana peliin pitäisi saapua myös yksinpelitila. Uusia ominaisuuksia, kuten Twitch-integraatio, on myös peliin suunnitteilla.

Pelikuvaa Planet Raidersista löytää tuoreesta trailerista.

Lähde: Digital Hammer (Facebook)

Lisää luettavaa