Pitkän linjan Sony-veteraani ja Days Gone -ohjaaja siirtyi Tomb Raider -studiolle – ”olen innoissani pelistä”

Entinen Sony-veteraani Jeff Ross on ilmoittanut aloittaneensa työt Square Enix -studiolla.

8.4.2022 12:16

Entinen Sony-veteraani Jeff Ross on ilmoittanut aloittaneensa työt Tomb Raider -sarjasta ja Marvel’s Avengerista tutuksi tulleella Crystal Dynamicsilla.

Ross vaikutti pitkään PlayStationin pelistudioihin luketuvalla Bend Studiolla muun muassa Days Gonen peliohjaajana. Lisäksi hän on ollut vahvasti suunnittelemassa Syphon Filter -sarjan pelejä. Ross poistuikin studion riveistä joulukuussa 2020, kun raporttien mukaan Days Gone -sarjan jatkon suhteen ei päästy yhteisymmärrykseen Sonyn kanssa.

Twitterissä tekemänsä ilmoituksen mukaan Ross toimii jatkossa Square Enixin omistamalla studiolla suunnitteluohjaajana. Hän ei kuitenkaan vielä vahvistanut varsinaista peliä, jonka parissa hän työskentelee, mutta käytti tilaisuuden mainostaakseen samalla studiolla avoinna olevia työpaikkoja.

– Sen enempää en voi valitettavasti kertoa, mutta olen innoissani pelistä ja mahtavasta tiimistä, joka on täynnä hienoja ihmisiä, hän hehkuttaa.

Crystal Dynamics itsessään ilmoitti tuoreeltaan aloittaneensa seuraavan Tomb Raider -pelin kehityksen Unreal Engine 5 -pelimoottorilla, minkä lisäksi se avustaa Microsoftin omaa The Iniative -studiota tulevan Perfect Dark -uudelleenkäynnistyksen kehityksessä.

Perfect Dark onkin raporttien mukaan kokenut viime aikoina takaiskuja, sillä The Iniativelta on poistunut viime aikoina jokusia avainkehittäjiä.

Lähde: Jeff Ross (Twitter)

Lisää luettavaa