Brittiläinen julkaisija Ghostlight on ilmoittanut tuovansa lisää Megami Tensei -pelejä Eurooppaan. Vanhalle mantereelle rantautuvat pelit ovat 3DS:n Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked sekä DS:n Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2.

Devil Survivor Overclocked on kaksikosta vanhin. Kyseessä on alkujaan DS:lle julkaistun Devil Survivor -pelin hieman parannellumpi versio, johon on lykätty mukaan muun muassa lisäsisältöä sekä ääninäyttely.

Tulevista peleistä molemmat ovat hieman erilaisempia teoksia sarjan muihin osiin nähden. Peleistä kumpainenkin on edelleen luokiteltavissa japanilaiseksi roolipeliksi, mutta merkittävin erotteleva tekijä niissä on strategiapelielementtejä sisältävät taistelut.

Overclocked julkaistiin Yhdysvalloissa vajaa vuosi sitten, kun taas jatko-osa Devil Survivor 2 nähtiin rapakon takana viime helmikuussa. Eurooppa koskevat julkaisuajankohdat eivät ole vielä tiedossa.

Megami Tensei on yksi arvostetuimpia, erikoisimpia ja samalla myös vanhimpia japanilaisia roolipelisarjoja. Pelisarja sai alkunsa jo vuonna 1987, kun Digital Devil Story: Megami Tensei -peli julkaistiin Famicomille. Jo tuolloin teos esitteli maailmalle mielenkiintoisia peli-ideoita, joista osaa muun muassa Pokémon-pelit ovat hyödyntäneet myöhemmin.

Viimeisin Shin Megami Tensei -nimeä Euroopassa mukanaan kantanut teos oli Persona 2: Innocent Sin -pelin uusioversio. Peli julkaistiin Euroopassa viime vuoden lopulla.

Ohessa Devil Survivor 2:n traileri.

Linkki traileriin

Lähde: Ghostlight

Lisää luettavaa