Pitäkää kiinni ronaldoistanne: FIFA 18 paljastui julkaisupäivän kera

FIFA 18 on tulossa syksyllä ja tällä kertaa Cristiano Ronaldon pärstän pitäisi olla realistisempi kuin koskaan.

5.6.2017 19:20

FIFA 18 julkaistaan maailmanlaajuisesti 29. syyskuuta, pelisarjasta vastaava EA Sports on vahvistanut.

Sarjan uusin osa nähdään tällä kertaa PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchilla, PlayStation 3:lla ja Xbox 360:llä. Kaikki alustat eivät ole tälläkään kertaa kuitenkaan tasa-arvoisia keskenään, sillä vain pelin PS4-, Xbox One- ja pc-versio pyörivät modernimmalla Frostbite-pelimoottorilla.

Ensimmäisten tietojen perusteella edellispelissäkin nähty tarinavetoinen The Journey -pelitila tekee paluun myös FIFA 18:n pääversioissa. Aiemmin Xbox-yksinoikeutena nähty futislegendoihin keskittyvä FIFA Ultimate Team Legends -tila on pelattavissa sekin nyt PS4:llä ja pc:llä tällä kertaa Icons-nimellä. Ensimmäinen tilaan vahvistettu legenda on vanha brassihyökkääjä Ronaldo.

Kansikuvapojaksi FIFA 18 on saanut tällä kertaa vuorostaan Mestarien liigan voiton, hämmentävän patsaan ja veronkiertoepäilyjen johdosta otsikoissa viime aikoina pyörineen Cristiano Ronaldon. Real Madrid -hyökkääjä onkin samalla mallinnettu peliin erityisen tarkasti, mihin FIFA 18:n ensimmäinen traileri käytännössä täysin vielä keskittyykin.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa