Pitäkää hatuistanne kiinni – Tribes: Ascend sai ensimmäisen päivityksensä kahteen vuoteen

Kuten luvattua, on Tribes: Ascend saanut kahden vuoden tauon jälkeen uuden mittavan päivityksen.

14.12.2015 01:32

Yhdysvaltalaiskehittäjä Hi-Rez on pitänyt lupauksensa ja päivittänyt ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen ilmaiseksi pelattavaa Tribes: Ascend -räiskintäpeliään.

Uusi pelin päivitys onkin varsin massiivinen. Ensinnäkin se lisää peliin niin uusia aseita kuin myös kolme uutta lipunryöstökarttaa, minkä lisäksi se myös muovaa ja muutenkin hioo monia pelin järjestelmiä sekä tietysti pelattavuutta. Eräs päivityksen tuomista huomattavimmista muutoksista on kohdistunut Ascendin hahmoluokkiin, joita löytyy pelistä nyt enää kolme kappaletta yhdeksän sijaan. Uudet hahmoluokat on jaettu nyt niiden painon mukaan kevyestä raskaaseen ja samalla niistä on tehty myös aiempaa muokattavampia.

Muutosten massiivisuuden myötä Hi-Rez on nollannut pelin sisällä tehdyt ostokset ja palauttanut näin ollen pelaajien käyttöön näiden aiemmin jo käyttämän Tribes-kullan ja kokemuspisteet uudelleen tuhlattavaksi. Pitkän listan kaikista muutoksista voi lukaista läpi tästä.

Aiemmin tänä vuonna Tribes: Ascendin virallisesta julkaisusta ehti tulla kuluneeksi kolme vuotta. Kehittäjä Hi-Rez työskenteli aikoinaan pelin parissa aina vuoden 2013 kesään asti, kunnes se päätti jättää sen kehityksen sikseen keskittyäkseen muihin projekteihinsa, kuten sittemmin yhtiölle suureksi menestykseksi nousseeseen Smite-verkkotoimintapeliin. 

Hi-Rez on kertonut, ettei se ole palannut Tribesin pariin varsinaisesti rahankiilto silmissä. Peliä on kehitetty sen sijaan nyt enemmän intohimon voimin.

Käsiksi Tribes: Ascendiin on mahdollista päästä niin sen kotisivujen kuin myös Steaminkin kautta. Aiempiin Tribes-sarjan osiin voi vuorostaan tutustua ilmaiseksi osoitteessa TribesUniverse.com.

Lisää luettavaa