Pimeys valtasi Fortniten – tällainen on juuri käynnistynyt uusi sisältökausi

Kuudes Fortnite-kausi on saapunut.

27.9.2018 15:12

Fortniten on tullut jälleen aika mullistua uudella sisältökaudella. Järjestyksessään pelin kuudes kausi starttasi näin torstaina tuoden mukanaan erilaisten viilauksien ohella taas useita pelillisiä muutoksia.

Syksyn synkkyyten sopien pimeys ja korruptio ovat alkaneet ottaa haltuunsaa Fortniten Battle Royale -osuutta. Pelikartasta on taas kerran löydettävissä siis kokonainen joukko uusia alueita, kuten kummituslinna ja lentävä saari.

Muutamilla näillä alueilla löydettävissä on myös tuoreita Shadow Stone -esineitä. Niitä käyttämällä hahmonsa voi muuttaa väliaikaisesti varjomuotoon, joka näppärämpi liikkuja ja pystyy paikalla pysyessään muuttumaan myös näkymättömäksi. Isona kääntöpuolena aseiden käyttäminen ei vain ole sen kanssa mahdollista.

Save the World -puolella odottavissa on muun muassa uusi vihollistyyppi ja erikoistapahtuma.

Tuore Battle Pass on tietysti tuotu samalla sekin myyntiin. Siihen osaksi kuuluvat muun muassa lemmikit, jotka hengaavat peli Battle Royale -puolella pelaajien repuissa ja reagoivat erilaisin tavoin otteluiden tapahtumiin. Runsaasti halloween-sälää on myös tarjolla.

Yksityiskohtaisen listan muutoksista on listattu Fortniten kotisivuilla. Ohessa on myös trailereita.

Lisää luettavaa