Verkkoräiskintää siihen taktisempaan makuun tarjoillut Insurgency: Sandstorm on saanut kuluvalla viikolla tähän asti suurimman ilmaisen sisältölisänsä. Tästä on ollut vastuussa niin sanottu Operation Nightfall -päivitys, joka tuo yöaikaista toimintaa osaksi verkkoräiskintää.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelin kartat ovat saaneet kokonaan uuden valaistuskäsittelyn, eli räiskimistä pääsee harrastamaan aiempaa haastavammalla näkyvyydellä. Ennen kaikkea muutos on suunniteltu yhteistyöpelaamista varten, mutta kilpapuolellakin sitä voi kokeilla niin yhteisöpalvelimilla kuin väliaikaisella erikoispelilistalla.

Muuten mukaan on mahtunut myös kokonaan uusi kartta Tideway, lisää aseita, yösotaa tukevia varusteita sekä käytettävyysparannuksia. Päivityksen esittelyvideo on nähtävissä alta.

Pc:llä nyt puolitoista vuotta paukutellut Insurgecy on yhä tulossa myös konsoleille, joskin nyt viivästyksen kokeneena. Kehittäjä New World Interactive ja julkaisija Focus Home Interactive ovat ilmoittaneet, ettei PS4- ja Xbox One -julkaisu ole enää tapahtumasssa 25. elokuuta optimoinnin ja muun viimeistelyn vaatiessa vielä lisäaikaa. Uutta päiväystä ei ole toistaiseksi vielä annettu.

Lähde: Insurgency (Twitter)

Lisää luettavaa