Amazon on viimein paljastanut huhutun suoratoistopelipalvelunsa.

Verkkojätti kertoi eilen illalla käynnistävänsä Luna-pelipalvelun, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden pelata pelejä ilman latauksia Fire TV:llä, pc:llä, Macilla, iPhonella ja iPadilla. Palvelumalli perustuu kanaviin, joista ensimmäisenä tulee saataville Luna+. Aluksi kuuden dollarin kuukausimaksulla tarjottava Luna+ sisältää aluksi esimerkiksi Resident Evil 7:n, Controlin, GRIDin ja Yooka-Layleen kaltaisia pelejä.

Amazon paljasti samalla myös Ubisoft-kanavan, joka tarjoaa pääsyn Assassin’s Creed Valhallaan, Far Cry 6:een ja Immortals: Fenyx Risingiin heti pelien ilmestyessä. Ubisoft-kanavan hinnoittelua ei toistaiseksi ole paljastettu. Palveluun kerrotaan olevan työn alla myös useita muita kanavia.

Yhtiö julkisti samalla myös Luna Controller -ohjaimen. Wi-Fi -yhteydellä varustetun Luna Controllerin luvataan tarjoavan lyhyen vasteajan pilvipalveluun. 50 dollarin hintaisen ohjaimen ohella pelejä voi luonnollisesti pelata myös näppäimistöllä ja pc:llä tai muilla yhteensopivilla ohjaimilla.

Amazon Luna on saatavilla nyt rajoitettuna Early Access -versiona Yhdysvalloissa. Palvelun virallista julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu.

Lähde: Amazon

Lisää luettavaa