Pilkattu Tony Hawk 5 koettaa nyt onneaan edellisen sukupolven konsoleilla (päivitetty)

Hirvittävä Tony Hawk's Pro Skater 5 suuntaa vastoinkäymisistään huolimatta vanhemmalle konsolisukupolvelle jo ennen joulua.

15.12.2015 10:45

Päivitys 15.12.: Tony Hawk -julkaisija Activision on ilmoittanut, ettei tuoreen pelin edellisen sukupolven versioita julkaista fyysisinä Isossa-Britanniassa. Tiedossa ei kuitenkaan vielä ole, koskeeko päätös lopulta koko Eurooppaa yleisemmällä tasolla.

Alkuperäinen uutinen 14.12.:Silkkaa murskakritiikkiä kerännyt Tony Hawk’s Pro Skater 5 lähtee kokeilemaan onneaan edellisen sukupolven konsoleilla.

Alun perin marraskuulle kaavailtujen PlayStation 3- ja Xbox 360 -käännösten ilmoitettiin syksyllä myöhästyvän ensi vuoden puolelle, mutta nyt pelihirviö näyttäisi kaikesta huolimatta ehtivän jouluksi kotiin. Yhdysvalloissa pelin PlayStation 3 -versio julkaistaan Sonyn mukaan huomenna tiistaina, ja verkkokauppojen tietojen perusteella myös Xbox 360 -käännös ilmestyy pelaajien saataville samana päivänä.

Vaikka edellisen sukupolven versioiden ilmestymispäivästä Euroopassa ei ole vielä ollut puhetta, voisi Activisionin kuvitella tavoittelevan sesonkijulkaisua myös vanhalla mantereella.

Tällä hetkellä lokakuussa ilmestynyt Tony Hawk’s Pro Skater 5 on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: PlayStation Blog, MCV, Destructoid

Pelaajan brutaali arvostelu Tony Hawk’s Pro Skater 5:stä tiivistää tiukasti kaiken, mikä pelissä on vikana. Sen voi lukaista läpi täältä!

Lisää luettavaa