Kaksi vuotta sitten debytoinut toimintapeli Retro City Rampage on saamassa uuden päivitetyn Deluxe-version. Retro City Rampage DX aloittaa elämänsä ensin PlayStation 4:llä, 3:lla ja Vitalla marraskuun 12, josta se jatkaa sitten alkuperäiselle Wiille päivää myöhemmin, Windowsille ja OS X:lle viikkoa myöhemmin sekä ajan myötä myös Xbox 360:lle.

Uuden version myötä Retro City Rampage saa parannuksia usean eri osa-alueensa osalta. Mukaan on heitetty muun muassa uusia grafiikkaoptioita, kätevä zoomaus-mahdollisuus, sujuvammat kontrollit ja parempi käyttöliittymä, minkä ohella kukin pelin tehtävistä ja haasteista on myös hiottu tasapainoisempaan kuosiin.

Uudistukset pohjautuvat osin pelin 3DS-versioon.

Pc:llä, Wiillä ja Xbox 360:llä Deluxe-versio julkaistaan vanhan Retro City Rampagen päivityksenä. PlayStationeilla sen sijaan Deluxe on uusi erikseen ostettava peli, joka tulee korvaamaan vanhan version PlayStation Storessa. Hintaa pelille kertyy siellä noin kympin, jolla sen saa kerralla pelattavaksi kaikille PlayStationeille.

Myös pc:llä Retro City Rampagen saa yhdellä ostoksella sekä Windowsille että OS X:lle.

Wiillä ja Xbox 360:llä Retro City Rampage DX tulee olemaan hieman vajanaisempi muihin alustoihin nähden. Kokorajoituksista johtuen Xbox 360:llä ei nähdä muutamia pelin reunataiteeseen liittyviä valintoja, kun taas Wiillä zoomaus-mahdollisuus loistaa poissaolollaan.

Ilmeisesti Deluxe ei ole kuitenkaan ainut Retro City Rampage -aiheinen tapahtuma, jota pelin kehittäjä Brian Provinciano on pitänyt hihassaan. Mies on luvannut, että pian luvassa olisi lisää suuria uutisia.

Lähde: Retro City Rampage

Lisää luettavaa