Pikachusta luotiin maailman suurin keräilykorttimosaiikki – sisältää lähes 13 000 Pokémon-korttia

The Pokémon Company on juhlistanut Pokémon-sarjan 20-vuotista taivalta teettämällä Pikachusta maailman suurimman keräilykorttimosaiikin.

21.3.2016 17:15

Pokémon-brändiä hallinnoiva The Pokémon Company on tehnyt erikoisen tempauksen Euroopassa taskuhirviöiden 20-vuotisen taipaleen kunniaksi. Tänään maanantaina Pariisissa yhtiö paljasti lähes 72 neliömetrin kokoisen Pikachu-korttimosaiikin, joka koostuu kaikkiaan 12 987 Pokémon-kortista.

Mosaiikin luomisesta on vastannut brittitaiteilija Quentin Devine, joka on tehty vastaavia töitä ennenkin. Vuonna 2015 hän loi mosaiikin esimerkiksi kuningatar Elisabet II:sta brittiläisiä pennejä käyttäen. Pikachu-mosaiikki on kuitenkin hänen suurin työnsä ja The Pokémon Company onkin hehkuttanut luomusta nyt maailman suurimmaksi keräilykorttimosaiikiksi.

Jo aiemmin tänä vuonna Nintendo ja The Pokémon Company ovat juhlistaneet Pokémonin pitkää ikää myös esimerkiksi Super Bowl -mainoksella ja julkaisemalla alkuperäiset Pokémon-roolipelit 3DS:n Virtual Consolessa. Viime viikolla taskuhirviöt tekivät uuden aluevalloituksen myös Pokkén Tournamentilla ja saadaanpa loppuvuodesta kauppoihin myös uudet 3DS-pelit Pokémon Sun ja Pokémon Moon.

Lähde: The Pokémon Company

Lisää luettavaa