Pienet painajaiset valloittavat – Little Nightmares II rikkoi miljoonan myyntirajapyykin

Viime kuussa julkaistu Little Nightmares II on saavuttanut nopeasti pelaajat niin pc:llä kuin konsoleillakin.

12.3.2021 09:02

Julkaisija Bandai Namcon ja kehittäjä Tarsier Studiosin pulmaseikkailu Little Nightmares II on myynyt yli miljoona kopiota kaikki alustat mukaan lukien.

Little Nightmares II julkaistiin vain kuukausi sitten, mutta se on saavuttanut nopeasti pelaajat niin pc:llä kuin konsoleillakin. Menestyksekkään toisen osan ansiosta Bandai Namco on nyt toimittanut yhteensä yli viisi miljoonaa Little Nightmares -seikkailua pienten painajaisten ystäville.

– Olemme erittäin ylpeitä Little Nightmaresin menestyksestä ja todella kiitollisia siitä, kuinka fanit ovat omaksuneet universumin pelien ja sarjakuvien kautta laittaen mielensä töihin löytääkseen villeimmät teoriat Little Nightmaresista, Bandai Namco Entertainment Europen Herve Hoerdt toteaa.

Bandai Namco aikoo jatkaa pelisarjan kasvattamista muun muassa Very Little Nightmares -mobiilipelin ja digitaalisen sarjakuvan muodossa. 

Little Nightmares II on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille, Stadialle ja pc:lle. PlayStation 5 sekä Xbox Series X|S saavat omat versionsa myöhemmin tänä vuonna.
 

Lisää luettavaa