Pieleen menneitä ottoja, laulun iloa ja uutuuselokuvan logo – Netflixin The Witcher -sarjan tekijät juhlivat joulua omalla tavallaan

Witchmas toi mukanaan kaikkea pientä Noituri-aiheista.

22.12.2020 15:07

Lähestyvä joulu on ottanut valtaansa Netflixin The Witcher -sarjan tekijät. Viime päivinä fanit ovat päässeet juhlimaan netin syövereissä ”Witchmasia”, mikä on tarkoittanut erilaisten uusien Noituri-aiheisten videoiden ja kuvien leviämistä kaiken kansa nähtäville.

Videomuodossa näytille on saatu esimerkiksi muutamia pikaisia pieleen menneitä kohtauksia sarjan kulisseista sekä toinen osa sen hirviötarjontaan paneutuvasta dokumenttisarjasta. Korvamato Toss A Coin To Your Witcher on saanut sekin oman eri kielinäytteillä kyllästetyn koostevideon yhdessä Geraltin murahtelujen kanssa.

Pienempinä näytteinä Witchmas on tuonut julki myös Netflix-animaatioelokuva Nightmare of the Wolfin logon sekä väläyksen Witcherin kakkoskauden käsikirjoituksesta. Särki-hevonen on sekin saanut oman pienen videonsa, kun taas Valvati-hahmosta on koostettu läjä tuoreita herkkiä kuvia.

Kaikki Witchmasin tarjonta on löydettävissä Witcher-sarjan verkkosivuilta.

Netflixin The Witcher -sarjan ensimmäinen kausi sai julkaisunsa melko tarkalleen vuosi sitten. Toinen kausi on parhaillaan työn alla, joskin sen tuloa on hidastanut varsinkin koronapandemian aiheuttamat tuotantovaikeudet.

Lisää luettavaa