Pidä sydämestäsi kiinni – Persona 5: Royal vahvistui PS4:lle maaliskuuksi

Uutta versiota Persona 5:stä odotellaan vielä muutama kuukausi lännessä.

3.12.2019 20:50

Japanissa jo aiemmin lokakuussa nähty Persona 5: Royal on päivätty nyt länsimaissa asti. Roolipelihitti Persona 5:n laajennettu versio ilmestyy sekä Eurooppassa että Amerikassa PlayStation 4:lle maaliskuun 31. päivä.

Jo valmiiksi mittava roolipeli kasvaa Royalin myötä usealla eri osalueella. Sen keskeisimpiä lisäyksiä on kokonaan uusi hahmo Kasumi ja tähän liittyvät tarinayksityiskohdat. Yhtälailla lisäpuuhasteltavaa tuovat vielä kokonaan uusi lukukausi, tuore kaupunginosa ja uudet Social Link -verkostoitumiset. Viilauksia tuodaan myös animaatioihin, luolastoihin ja mekaniikkoihin.

Perusversion ohella Persona 5: Royalista saadaan myyntiin muutamilla latausbonuksilla varustettuja digitaalisia erikoisversioita että myös fyysinen Phantom Thieves Edition -paketti. Jälkimmäiseksi mainittu pakkaa sisuksiinsa muun muassa naamion, taidekirjan ja ääniraita-CD:n.

Uusi traileri on sekin ulkona. Vahvistus on saatu samalla sille, että Persona 5:tä on toimitettu maailmanlaajuisesti jälleenmyyjille mennessä 3,2 miljoonaa kappaletta. Luvusta 400 000 kerrotaan koostuvan Japanissa myydyistä Royal-versioista.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa