Xbox-pomo Phil Spencer on tehnyt ensiesiintymisensä BlizzCon-tapahtumassa Microsoftin Activision Blizzard -kaupan jälkimainingeissa.

Blizzard Entertainment päätyi viime kuussa Xbox-leiriin pitkän yrityskauppaprosessin tuloksena. BlizzConissa esiintynyt Spencer maalaili Blizzardille valoisia tulevaisuudennäkymiä Microsoftin omistuksessa.

Spencer kertoi tapahtumassa Blizzardilla olevan erityinen paikka sekä pelialalle että hänelle itselleen. Xboxin johtaja muistutti tapahtuman yleisöä studion monista saavutuksista esimerkiksi Diablon, StarCraftin, World of Warcraftin ja Overwatchin kaltaisilla pelisarjoilla.

– Läpi Blizzardin historian he ovat raivanneet tietä ja jalostaneet edelleen niin monia asioita kautta pelialan, Spencer kommentoi.

Spencer vakuutteli tilaisuudessa Xboxin pyrkivän tarjoamaan Blizzardille tukea ja tilaisuuksia sekä tuttujen pelisarjojensa että uusien projektien parissa.

– Tarjoamme uusille kollegoillemme luottavan, osallistavan ja yhteistyöhenkisen kulttuurin, jotta he voisivat jatkaa sitä, mitä he osaavat parhaiten: tuttujen lajityyppien uudistamisen, ennennäkemättömien kokemusten luomisen ja pelaajien yhdistämisen maailmanlaajuisesti uusilla tavoilla Azerothissa, Sanctuaryssa, lähitulevaisuuden maapallolla ja muualla.

Aikaisemmin Spencer on kertonut haluavansa tarjota studioille mahdollisuuksia Activision Blizzardin mukana Microsoftin omistukseen päätyneiden pelisarjojen parissa. Kaupan myötä Xboxilla on nyt käytössään lähes 40 pelisarjaa ja 15 kehitysstudiota, joille tarjota töitä tuttujen pelisarjojen ja uusien projektien parissa.


Lähde: VGC

Lisää luettavaa