Perutusta Jurassic World -selviytymispelistä harvinaista kuvamateriaalia

Naispelaajat ympäri maailman jäävät suremaan virtuaalisen Chris Prattin menetystä.

12.11.2015 11:05

Huhutun Jurassic World -peliprojektin fossiloituneet jäännökset on löydetty.

Useampien taiteilijalähteiden mukaan peliä kehitettiin Star Trek Onlinesta ja uudesta Neverwinteristä tutun Cryptic Studiosin huomissa Seattlessa. Kolmannen persoonan selviytymispelissä pelaaja ohjasti Chris Prattin näyttelemää Owen Gradya uusimpaan elokuvaan perustuvassa avoimessa maailmassa. 

Mainintoja pelistä on löydetty erinäisten konsepti- ja 3D-taiteilijoiden ansioluetteloista, ja muutamat heistä ovat tiputelleet pieniä makupaloja pelistä nimettöminä. Erään taiteilijan käsityksen mukaan Unreal Engine 4:lle kehitellyn pelin oli määrä ilmestyä vain digitaalisena Steamiin, PlayStation Networkiin ja Xbox Liveen. Ilmeisesti projektin kohtaloksi koitui sitä kehittäneen Cryptic Northin sulkupäätös.

Yllä oleva galleria sisältää 3D-malleja, joiden väitetään olevan Jurassic World -pelin jäämistöä. Suurin osa kuvista on peräisin 3D-taiteilija Nathan Langen portfoliosta, mutta ne on sittemmin poistettu miehen galleriasta. Galleria sisältää myös otoksia verkosta jo hävinneestä 3D-mallien testausvideosta.

Lähde: Jurassic World, NeoGAF, Eurogamer, PC Gamer

Lisää luettavaa