Perutun BioWare-toimintaroolipelin pohjalle rakennettu QC Games suljetaan – Breach-pelin tulevaisuus ei näytä ruusuiselta

Entisistä BioWare-kehittäjistä koostunut QC Games on tullut tiensä päähän.

3.4.2019 19:09

Teksasilainen pelitalo QC Games on tullut tiensä päähän. Noin kolmen ja puolen vuoden toiminnan jälkeen studio on ilmoittanut, että se sulkee ovensa nyt huhtikuun alussa, eikä tilanne näytä hyvältä sen tammikuussa varhaisjulkaisun saaneen Breach-verkkopelin suhteen.

QC Games ei ole tarkemmin tiedottanut, mitä Breachille on tapahtumassa, mutta ainakin mahdollisuus pelin ostoon ja sen sisäisten ostosten tekoon poistuu huomenna 4. huhtikuuta. Palvelimet jatkavat toimintaansa toistaiseksi tämänkin jälkeen, mutta lisätietoja jatkosta pitäisi kuulua paikkoin.

QC Games perustettiin syksyllä 2015, kun joukko entisiä BioWare-tekijöitä päätti lähteä omille teilleen. Porukka koostui laajalti BioWaren perutun Shadow Realms -pelin tekijöistä, mikä oli nähtävissä myös Breachissa. QC Gamesin oma tuotos perustui ideaan, jossa neljä pelaaja lähti selviytymään toimintaroolipelielementtien voimin pikaisissa verkko-otteluissa yhden pelaajan hallittua näitä vastaan tulleita haasteita hieman dungeon masterin henkisesti.

Tarkkaa syytä sulketumiselle ei ole annettu. Olettaa sopinee kuitenkin, ettei peli ei onnistunut keräämään puoleensa tarpeeksi suurta yleisöä.

Lähde: Breach (kotisivu)

Lisää luettavaa