Perustajajäsen ja entinen toimitusjohtaja haastaa Telltale Gamesin oikeuteen

Kevin Bruner haluaa viedä Telltale Gamesin oikeuteen muun muassa sopimusrikkeestä.

17.6.2018 16:05

Telltale Gamesin perustajajäsen ja entinen toimitusjohtaja Kevin Bruner on haastanut pelitalon oikeuteen.

Bruner syyttää, ettei Telltale tarjonnut hänelle sopimuksen vaatimaa informaatiotukea, kun tämä valmistautui myymään omistamiaan yhtiön osakkeita. Brunerin mukaan hänet myös karkoitettiin ajan myötä yhtiön hallituksesta ilman oikeutettuja ääniä.

Telltalen asianajajat ovat kommentoineet syytöksiä toteamalla, että ne ansiottomia ja tehty kostonhaluisena. Niiden mukaan Teltale tekee parhaillaan korjausliikkeitä ratkoakseen laskua, johon se ajautui Brunerin johdon aikana.

Telltale onkin jo ennakkoon yrittänyt saada oikeuden hylkäämään oikeusjutun kokonaan. Asiaa käsittelevä tuomari on kokenut tapauksen kuitenkin tutkimisen arvoisena.

Bruner jätti Telltalen viime vuonna ja hänet paikkasi lopulta Zyngalla aiemmin vaikuttanut Pete Hawley. Pian tämän jälkeen yhtiön kerrottiin irtisanoneen peräti neljänneksen työvoimastaan uudelleenjärjestelyjen muodossa.

Aiemmin marraskuussa ja maaliskuussa uutissivustot USGamer ja The Verge raportoivat, että ennen irtisanomisia Telltale kärsi heikosta johtajuudesta  Projekteja sillä silti ainakin vielä piisaa Parhaillaan Telltale valmistelee kauppoihin ainakin uutta The Walking Dead -tuotantokautta, The Wolf Among Us 2:ta ja jonkinlaista Stranger Things -seikkailua.

Lähde: Marin Independent Journal

Lisää luettavaa