Persoonamätkinnän julkaisu loikkaakin ensi vuodelle

Eurooppalaisten versio Persona 4 Arenasta liittyy vuodelle 2013 loikanneiden pelien joukkoon.

6.11.2012 21:23

Atlusin Persona 4 -roolipelille jatkoa tuova Persona 4 Arena -mätkintä nähdäänkin Euroopassa vasta ensi vuonna. Pelin julkaisija Zen United on kertonut asiasta Facebook-sivuillaan.

Tilanne on monien fanien kannalta varmasti turhauttava, sillä Yhdysvalloissa ja Japanissa peli nähtiin jo kesällä. Peli on myös historiallinen tapaus siinä mielessä, että jopa sen PlayStation 3 -versio on tavanomaisista käytännöistä poiketen aluelukittu. Näin ollen rapakon takaa ostettua Persona 4 Arenaa ei noin vain pelata esimerkiksi eurooppalaisella konsolilla.

Julkaisijan mukaan peli tarvitsee vielä hienosäätöä, jotta se täyttäisi PAL-alueellakin Sonyn ja Microsoftin asettamat määräykset toimivuudesta. Viivästyksestä johtuen Zen United kuitenkin lupailee, että julkaisun tapahtuessa fanit tulevat saamaan jotain ekstraa. Julkaisuprojektin nopeuttamiseksi julkaisija on myös jopa jättämässä väliin ainakin osan mahdollisista lokalisointitoimista.

Persona 4 Arenan kehityksestä on vastannut BlazBlue– ja Guilty Gear -sarjasta tuttu Arc System Works. Peli nähdään sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla.

Linkki pelin E3-traileriin

Lähde: Persona Europe (Facebook)

Lisää luettavaa