Persoonallisuutta uhkuva Tearaway pitää PS4-pelaajat lämpimänä syksyllä

Tearawayn PS4:lle tuova Tearaway Unfolded

12.6.2015 22:10

PlayStation Vitalla jo ihastusta herättäneen Tearawayn on syksyllä aika ryhtyä viettelemään myös PlayStation 4 -kansaa. Syyskuun 9. päivä kauppoihin saadaan Tearaway Unfolded, joka muovaa alkujaan käsikonsolille suunnitellun seikkailupelin uusiksi PlayStation 4:n ominaisuuksia hyödyntäen.

Tearaway Unfoldedin julkaisun alla pelistä tuodaan saataville parikin eri erikoisversiota. Yksi näistä on The Messenger Edition, jossa peruspelin mukana pakataan Torn Away -lisäsisältöpaketti, jonka myötä peliin saa joukon ylimääräisiä  askarteluvälineitä pelihahmoja ja pelimaailmaa koristamaan. Rajoitetumpi Special Edition -paketti vuorostaan sisältää vielä lisäksi myös harvinaisen fyysisen pehmolelun.

Tearaway Unfolded on LittleBigPlanetin luoneen Media Moleculen ensimmäinen PlayStation 4 -peli, mutta sen ei pitäisi olla myöskään viimeinen. Tiedossa on, että studiossa työstetään myös toisenlaista pelikokemusta Sonyn viimeisimmälle kotikonsolille, mutta bugista ruutukaappausta lukuunottamatta siitä ei vielä tiedetä juuri mitään konkreettista.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa