Japanilainen pelitalo Atlus paljasti viimeisimmän tilikautensa taloudellisen tuloksen julkistaen samalla myös kiitellyn Persona-pelisarjan myyntimenestyksen.

Parhaaseen kokonaistulokseen ylsi Persona 4 Golden, joka on myynyt pc:llä yli 900 000 yksikköä. Yhdistettynä PlayStation Vitalla myytyyn 1,5 miljoonaan Goldeniin, saadaan yhteistulokseksi kiitettävä 2,4 miljoonaa myytyä peliä. PlayStation 4:llä rullaava Persona 5 Royal on puolestaan myynyt yli 1,8 miljoonaa yksikköä. Tulos on erinomainen ottaen huomioon, että Royal julkaistiin maailmanlaajuisesti vasta maaliskuussa 2020.

Persona 5 Strikers ei jää yhtään huonommaksi. Peli oli myynyt jo huhtikuussa 1,3 miljoonaa, oltuaan ulkona vasta kaksi kuukautta. Päivitetyissä tuloksissa myynti on yli 1,5 miljoonaa yksikköä. Musou-tyylisen pelin on kehittänyt Hyrule Warriorsin ja Dynasty Warriors -pelisarjan luonut Koei Tecmon Omega Force.

Persona ja Yakuza ovat Atlusin emoyhtiönä toimivan Segan tämän hetken kirkkaimpia tähtiä. Persona 5 Strikers ja Yakuza: Like A Dragon nostivat yhtiön myyntiä 46 prosentilla.

Lähde: Persona Central

Lisää luettavaa