Persoonat valtaavat lännen – palvottu roolipelisarja jatkuu englanniksi

Atlus on tuomassa ainakin Pohjois-Amerikkaan joukon uusia Persona-pelejä. Näin ollen on varmistunut, että muun muassa Persona 5 kääntyy englannin kielelle.

25.2.2014 18:41

Atlusin kulttipelisarjoista siihen kuuluisimpien joukkoon lukeutuva Persona-sarja ei ole unohtanut lännen olemassaoloa. Atlusin yhdysvaltalainen osasto on varmistanut, että sekä Persona 5, Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona 4 Arena Ultimax että myös Persona 4: Dancing All Night saapuvat ainakin Pohjois-Amerikkaan.

Ensimmäisenä joukosta julkaisunsa ovat saamassa Persona Q ja Arena Ultimax. Ensimmäiseksi mainittu on Etrian Odyssey -sarjan luolastoseikkailua ja Persona 3:n sekä 4:n hahmoja yhdistävä roolipeli, joka nähdään 3DS:llä syksyllä. Ultimax vuorostaan tuo jatkoa Persona 4 Arena -taistelupelille omin kepein laajennuksin ja muutoksin. Se nähdään syksyllä sekä Xbox 360:llä että PlayStation 3:lla.

Sekä Persona 5 että Dancing All Night on tarkoitus saada jenkkiläisiin kauppoihin ensi vuonna. Persona 5 on uusin osa varsinaista Persona-pääroolipelisarjaa, kun taas Vitalle saapuva Dancing All Night on nimensä mukaisesti rytmipeli.

Japanissa Persona 5 julkaistaan kuluvan vuoden lopulla.

Vielä ei kerrottu, tullaanko pelejä näkemään Euroopassa. Pohjois-Amerikassa tapahtuva julkaisu kuitenkin varmistaa, että edellä mainitut pelit tulevat olemaan ajan myötä pelattavissa japanin ohella englanniksi.

Lähde: Joystiq


Lue myös:

Lisää luettavaa