Perjantaikevennys: Tällainen Star Wars Battlefront voisi olla 16-bittisenä pelinä

Star Wars Battlefront -huuman keskellä nettiin on saapunut video, joka näyttää millainen peli olisi voinut olla Super Nintendolla.

9.10.2015 15:15

Star Wars Battlefront on ollut tällä viikolla monien huulilla pelin juuri alkaneen moninpelibeetatestin myötä, mistä onkin nyt ottanut ilon irti peliviihdesivusto Curse Entertainment. Omalla YouTube-kanavallaan Curse julkaisi hiljattain uuden peliä käsittelevän videon, joka esittelee lyhyesti, miltä Battlefront olisi voinut näyttää Super Nintendo -pelinä.

Video on luotu Battlefrontista viime E3-messuilla julkaistun pelin yhteistyötilaa esittelevän trailerin pohjalta. Erityisesti se yrittää vedota tyylillään klassisen Super Star Wars -sarjan faneihin, mutta lyötyypä videolta myös pakollinen viittaus esimerkiksi Star Foxinkiin.

Star Wars Battlefrontin moninpeli on parhaillaan niin pc:llä kuin konsoleillakin testattavissa aina ensi viikon maanantaihin asti. Itse peli julkaistaan Euroopassa 19. päivä marraskuuta. Sen pc-version laitevaatimukset voi katsastaa tästä.

Lisää luettavaa