Peliteollisuudelle irvaileva roolipelisarja palaa Steamiin ja Vitalle ensi kuussa

Hyperdimension Neptunia -sarjan maailmanvalloitus ei ota loppuakseen. Lisää sarjan osia saadaan pian nini Steamin kuin Vitallekin.

24.5.2015 22:00

PlayStationeilla jo tavatun Hypedimension Neptunia -roolipelisarjan pc-valloitus on jatkumassa jälleen ensi kuussa. Japanilaisen Idea Factory -pelitalon toimesta Hyperdimension Neptunia Re;Birth 2 on saapumassa Steamiin 19. toukokuuta.

on kepeästi hiottu versio alkuperäisestä alkujaan PlayStation 3:lle saapuneesta Hyperdimension Neptunia Mk2 -pelistä, joka oli järjestyksessään toinen Hyperdimension-sarjan peli. Mukaan uuteen version on pakattu varsinkin uusia hahmoja sekä päivitetty taistelujärjestelmä, minkä ohella pc:llä peli on laitettu tukemaan tietysti myös 1080p-resoluutiota.

Samalla Idea Factory on vahvistanut, että PlayStation Vitalle Japanissa saatu Hyperdimension Neptunia Re;Birth 3: V Generation saadaan sekin vielä Steamiin syksyllä. Kuten odottaa saattaa, kyseessä on hiottu versio alkujaan PlayStation 3:lla nähdystä kolmannesta Hyperdimension-pelistä eli Hypedimension Neptunia Victorysta.

Toki myös Vitalla uutta Neptunia-pelattavaa on pian taas luvassa. Sarjan toiminnallinen sivuosa Hyperdimension Neptunia U tupsahdaa Euroopassa Sonyn käsikonsolille ensin fyysisenä toukokuun 22. päivä ja lopulta digitaalisena 27. toukokuuta.

Kulttimainetta nauttiva roolipelisarja on siitä erikoinen, että sen universumi on eräänlainen parodia oikean elämän pelialasta ja konsolisodista. Oheiset trailerit antavat hieman kuvaa siitä, miten pelit aihettaan lähestyvät.

Lähde: Idea Factory

Lisää luettavaa