Pelistudio Starbreezen StarVR-virtuaalitodellisuusvisiiri sai nimekkään valmistajan

Pelistudio Starbreeze lyöttäytyi yhteen laitevalmistaja Acerin kanssa StarVR-virtuaalitodellisuusvisiirin kehittämiseksi.

16.5.2016 05:00

Pelinkehittäjänä tunnettu ruotsalaisstudio Starbreeze on saanut nimekkään kumppanin uudelle virtuaalitodellisuusvisiirilleen.

Starbreeze on lyöttäytynyt yhteen taiwanilaisen laitevalmistaja Acerin kanssa StarVR-virtuaalitodellisuusvisiirin tuomiseksi markkinoille. Acerin roolina on avustaa Starbreezea StarVR:n suunnittelussa, valmistuksessa ja markkinoinnissa. Yhtiöiden tiedotteen mukaan StarVR-yhteistyön tavoitteena on tarjota luokkansa parhaat virtuaalitodellisuussovellukset.

Viime vuoden E3-messuilla paljastetun StarVR:n tavoitteena on tarjota 210 asteen näkökenttä, joka on merkittävästi suurempi kuin markkinoilla olevien Oculus Riftin ja HTC Viven 110 asteen kuvakulma. Laitetta ei ainakaan aluksi ole määrä tuoda kuluttajien käsiin, vaan Starbreeze tähtää StarVR:llä yritysmarkkinoille.

Yhtiö esittelee VR-kokemustaan paraikaa käynnissä olevilla Cannesin filmifestivaaleilla. Lisäksi StarVR:n varalle on kaavailtu Starcade-virtuaalitodellisuuspelihallia, jonka on määrä avautua Los Angelesissa kesän aikana.

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa