Pelileffa joka ei näytä hassummalta? Katso uusi Ratchet & Clank -elokuvan traileri

Uusi traileri Ratchet & Clank -elokuvasta on saapunut. Varmaa viimeistään nyt viimeistään lieneekin, ettei sen teossa ole juuri kustannuksissa säästetty.

16.10.2015 02:46

Ensi vuoden huhtikuussa ensi-iltansa saava virallinen Ratchet & Clank -elokuva näyttää elävän ja voivan varsin hyvin. Sony ja kumppanit ovat kuluvalla viikolla tuoneet elokuvasta julki nyt uuden trailerin, joka vaikuttaisi tarjoavan jopa varsin laaja-alaisenkin katsauksen niin elokuvan hahmoihin kuin tapahtumiinkin.

Ratchet & Clank -elokuvan saapuminen tarkoittaa eräänlaista uudelleenlämmittelyä kiitellylle toimintatasoloikkasarjalle. Elokuva luo koko viihdebrändille eräänlaisen uuden taustatarinan, jota on myöhemmin ensi vuonna käyttämässä hyödykseen myös PlayStation 4:lle saatava uusi Ratchet & Clank -peli. Kyseinen peli on periaatteessa uusioversio PlayStation 2:n alkuperäisestä Ratchet & Clank -seikkailusta, mitä nyt sen ulkoasua, tapahtumia, kenttiä kuin myös varustetarjontaakin on laitettu hyvin laajalti uusiksi.

Ratchet & Clank -elokuvan kanssa Sony, Insomniac ja muut näyttävät tosissaan yrittäneen saada aikaiseksi jotain mielenkiintoista. Elokuvaa on ollut käsikirjoittamassa esimerkiksi Ratchet & Clank -kehittäjäkonkari T.J. Fixman, minkä lisäksi elokuvaan on palkattu näyttelijöiksi tuttujen Ratchet-äänien lisäksi muun muassa Paul Giamatti, Sylvester Stallone ja John Goodman.

Lisää luettavaa