Pelikentille paluuta valmisteleva Englannin valioliiga luo ottelutunnelmaa FIFAn avulla

Tyhjistä katsomoista huolimatta Valioliigan katsojille on luvassa yleisön ääniä.

6.6.2020 09:31

Englannin valioliiga valmistautuu palaamaan jalkapallokentille. Koronapandemian vuoksi ottelut pelataan kuitenkin tyhjille katsomoille.

Valioliigaa Isossa-Britanniassa televisioiva Sky Sports tekee yhteistyötä FIFA-jalkapallopelisarjan tekijöiden kanssa saadakseen yleisön äänet lähetyksiinsä ja luodakseen faneille mahdollisimman paljon aikaisempaa vastaavan ottelukokemuksen yleisön puuttumisesta huolimatta.

EA Sportsin tiimi ja Sky Sports ovat työskennelleet yhdessä luodakseen joukkuekohtaisia kannustushuutoja ja yleisön melua, joka olisi osa Sky Sportsin lähettämiä Valioliiga-otteluita. Tavoitteena on luoda otteluiden eloisa tunnelma uudelleen katsojien puutteesta huolimatta. Katsojien olisi mahdollista katsoa otteluita kannustushuutojen kanssa tai ilman. 

Sky on kehitellyt muitakin tapoja saadakseen ottelukokemuksen vastaamaan aikaa ennen koronapandemiaa. Sky Sportsin verkkosivuilla tai sen sovelluksen kautta otteluita katsovat voivat nauttia matseista yhdessä ystäviensä kanssa katsomalla samaa lähetystä yhteisessä videokeskustelussa. 

– Haluamme Sky Sportsin katsojien saavan parhaan mahdollisen katsojakokemuksen, vaikka he eivät voisikaan olla stadioneilla tai ystävien ja perheidensä kanssa, sanoi Sky Sportsin toimitusjohtaja Ron Webster

Valioliigan on määrä jatkaa pelaamista kesäkuun 17. päivä. 

Lähde: The Verge

Lisää luettavaa