Pelikehittäjä antaa tunnustusta netin rääväsuille: ”He pitävät meidät varpaillamme”

Netin rääväsuille löytyy myös ymmärtäjiä.

30.6.2014 09:00

Internet on siitä metka paikka, että täällä monilla on ainakin omasta mielestään oikeus sanoa mitä mieleen juolahtaa. Kaikki eivät anarkistisesta käytöksestä kuitenkaan pidä. Esimerkiksi League of Legends -peliä työstävä Riot Games on sitä mieltä, että huonoa käytöstä ei saisi palkita, vaan netin pahimpia huutelijoita pitäisi opettaa käyttäytymään ja siistimään kieltään.

Tällä hetkellä suljetussa beetatestauksessa olevan Orcs Must Die! Unchained -peliä kehittelevän Robot Entertainmentin suunnittelija Jerome K. Jones on kuitenkin sitä mieltä, että netin pahimmat huutelijat voivat jopa auttaa pelien suunnittelussa.

”Nettihuutelijat suhtautuvat peleihin intohimoisesti, eikä heidän intohimoaan saa unohtaa tai sivuuttaa. Mitä useampi nettikäyttäjä jaksaa narista peleistämme, sitä enemmän heitä kiinnostavat tuotoksemme. He välittävät peleistä tarpeeksi paljon marmattaakseen niiden heikkouksista. He pitävät meidät varpaillamme.”

”Tuollaiset ihmiset ovat tärkeitä. Kun he löytävät itselleen suosikkipelin, he puolustavat sitä viimeiseen hengenvetoon saakka. Eivät he välttämättä ole huonoja ihmisiä. Heihin pitää vain suhtautua oikealla tavalla.”

Lähde: Gamesindustry.

Lisää luettavaa