Peliaiheinen ”uuden sukupolven” teemapuisto nousee Aasiaan Ubisoftin toimesta

Ubisoftin oma teemapuisto on rakenteilla Kuala Lumpuriin ja siitä luvataan jonkinasteista "uuden sukupolven" huvipuistokokemusta.

7.9.2015 23:07

Pelijätti Ubisoft on paljastanut suunnittelevansa peliaiheisen teemapuiston rakentamista Aasiaan.

10 000 neliömetrin kokoiseksi suunniteltu sisätiloihin rakennettava puistoalue on sijoittumassa Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin ja sen on tarkoitus tarjota ”uuden sukupolven” teemapuistoelämyksiä kävijöilleen. Projektia vetää Ubisoftin elokuvayksikkö, joka saa apua Aasiassa nähtävyyksien rakenteluun erikoistuneelta RSG-yhtiöltä. 

– Olemme yhdessä luomassa paikkaa, jossa jokainen vieras on pelaaja, jokainen laite on pelialue ja jokainen vierailu on peli. RSG:stä saamme kumppanin, jolta löytyy menestyksekäs historia kansainvälisten brändien parissa työskentelystä, kunnianhimoa suunnitella tulevaisuuden perhekohde ja roimasti kokemusta teemapuistojen rakentamisesta, Ubisoftin elokuvapomo Jean de Rivières selostaa.

Ubisoftin elokuvayksikön asettaminen hankkeen johtoon voi kuulostaa oudolta vedolta, mutta sillä on itse asiassa jo ennestään kokemusta huvipuistosuunnittelusta. Viime vuonna yksikkö toi ranskalaiseen Futuroscope-huvipuistoon nimittäin oman Rabbids Dark Ride -nimisen huvittelulaitteensa.

Kuala Lumpurin teemapuiston on tarkoitus avata ovensa vuonna 2020. Puisto tulee tietenkin käyttämään hyödykseen tavalla jos toisella Ubisoftin lukuisia maailmankuuluja brändejä aina Assassin’s Creedista Rabbidsiin ja Just Danceen.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa