Pelaajille omat talot Guild Wars 2:n seuraavassa laajennuksessa

Arenanetin kehittämä massiivimoninpeli on pysynyt pystyssä jo lähes 12 vuotta.

5.6.2024 10:18

Pian jo 12 vuotta täyttävä massiivimoninpeli Guild Wars 2 saa elokuussa uuden maksullisen pienoislaajennuksen, kehittäjä Arenanet kertoi tiistaina.

Janthir Wilds -nimisen paketin keskeisimpiä ominaisuuksia ovat kaksi uutta aluetta tarinoineen sekä pelaajien omat talot.

Arenanetin mukaan jokaiselle pelaajalle annetaan laajennuksen tarinan aikana pieni maatila, joka sijaitsee omassa instanssissaan muun pelimaailman ulkopuolella. Kehittäjä ei toistaiseksi paljastanut, mitä tilalla voi tarkalleen tehdä tai missä määrin taloa voi sisustaa tai mahdollisesti muuten muokata.

Muita lisäyksiä ovat kehittäjien mukaan kolmen tappelun raidi, uudet kyvyt yhdelle pelin mounteista sekä mahdollisuus käyttää keihäitä muuallakin kuin veden alla.

Arenanet kertoo myös kehittävänsä uutta pvp-pelimuotoa, jonka julkaisuajankohta on vielä hämärän peitossa.

Janthir Wildsin on määrä ilmestyä 20. elokuuta.

Pienoislaajennuksen trailerin voi katsoa alta. Trailereita katsoessa on hyvä pitää aina mielessä, että niiden tarkoitus ei ole luoda tuotteesta mahdollisimman todenmukaista kuvaa, vaan mahdollisimman houkutteleva kuva. Uutinen jatkuu videon jälkeen.

Guild Wars 2 on pc:llä pelattava kuukausimaksuton mmorpg. Sen peruspeliä voi periaatteessa pelata ilmaiseksi, mutta silloin joutuu kärvistelemään useiden erilaisten rajoitusten kanssa. Rajoituksista pääsee eroon ostamalla vähintään yhden maksullisen laajennuksen.

Arenanet on laajentanut teostaan vuosien saatossa kolmella täysimittaisella ja yhdellä pienellä laajennuksella. Viime vuonna studio kertoi keskittyvänsä jatkossa nimenomaan vain pienoislaajennuksiin entistä tiheämmällä julkaisutahdilla.

Lisää luettavaa