Pelaajien kuolemista pelikelvottomaksi muuttuva kauhumoninpeli on pian täällä

Omasta kuolevaisuudestaan tietoinen moninpelijännäri The Flock on päivätty ensi viikolle. Peliin asetetettu väkiluku on nyt myös paljastettu.

13.8.2015 13:30

Erikoislaatuinen moninpelattava kauhuseikkailu The Flock on saanut julkaisupäivän. Alankomaalaisen Vogelsap-studion luomus saapuu myyntiin Steamiin 21. elokuuta maksaen Euroopassa noin 17 euroa.

3-5 pelaajan verkkomatseista koostuvassa The Flockissa pelaajat päätyvät ohjaamaan pimeydessä asustavia flock-otuksia, joiden tarkoituksena olisi löytää kullekin pelialueelle piilotettu valoartifakti. Artifaktin löytäessään pelaajat omaksuvat niin sanotun Carrier-roolin, jonka voimin nämä pystyvät tappamaan muita flockeja ja näin ollen myös voittamaan ottelun selviytymällä vain tarpeeksi pitkään muiden pelaajien hyökkäyksiltä.

Erikoisen The Flockista tekee pelistä löytyvä väkilukumittari. Aina pelaajan kuollessa pelin väkiluku laskee nimittäin yhdellä lähestyen jatkuvasti nollaa. Kun väkiluku lopulta saavuttaakin päätepisteensä, poistuu peli kokonaan myynnistä ja samalla pelissä käynnistyy jonkinlainen viimeinen loppuhuipennustapahtuma. Kun tapahtuma on ohi, suljetaan pelin palvelimet ja näin siitä tulee pelaamiskelvoton

The Flockin väkiluvuksi Vogelsap on asettanut luvun 215 358 979. Kehittäjät ovat kertoneet huomioineensa lukua pohtiessaan muun muassa sen, että jotkut pelaajat saattavat tahallisesti tapattaa itseään pelissä sen loppumista nopeuttaakseen.

Lähde: Vogelsap

Lisää luettavaa