Pelaajia kiusaava tekoälyohjaaja palaa Left 4 Dead -tekijöiden uutukaisessa – vaihtuvat vaarat ja mahdollisuudet odottavat Back 4 Blood -trailerilla

Back 4 Bloodin toiminta kehittyy korttijärjestelmällä, jossa niin pelaajilla kuin pelillä on oma sanavaltansa.

5.5.2021 20:29

Yhteistyöräiskintä Back 4 Blood on hahmottunut taas paremmin uusimman trailerin merkeissä. Viimeisimmällä videolla Left 4 Dead -konkareiden uutukaisesta tuodaan keskiöön sen toimintaa erilaisiin suuntiin ajava korttijärjestelmä, jossa niin pelaajilla kuin pelin vaaroja säätelevällä tekoälyohjaajalla on roolinsa.

Tekoälyohjaajan konsepti on tuttu ennestään jo tietysti Left 4 Deadissa, mutta Back 4 Bloodissa tämän vaikutus on näkyvämpi. Ohjaaja nimittäin pelaaja ottelun varrella erilaisia kortteja, jotka muuttavat taisteluolosuhteita sulkemalla esimerkiksi alueen sähköjä tai tuovat vastaan aina vain vaarallisempia vihollisia. Pelaajat voivat vastata tähän onneksi omilla ennen peliä käyttöön valittavilla korteillaan, jotka voivat tarjota esimerkiksi bonuksia sankareille.

Back 4 Blood on suuntaamassa Xbox Seriesille, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 12. lokakuuta.

Lisää luettavaa