Pelaajat tukivat hyväntekeväisyyttä miljoonalla dollarilla – pelejä ostamalla

Hyväntekeväisyyttä tukevan Humble Storen kautta on tuettu nyt hyviä asioita miljoonan dollarin edestä.

23.6.2014 19:14

Humblen Bundle -sivuston oma latauskauppa Humble Store on osoittautunut varsin kohtalaiseksi välineeksi tehdä hyväntekeväisyyttä. Kaupan lähennellessä pikkuhiljaa kahdeksan kuukauden ikää on sen kautta onnistuttu tukemaan erilaisia hyväntekeväisyysjärjestöjä yhteensä nyt yli miljoonalla dollarilla.

Humble Store on toiminnaltaan siitä mielenkiintoinen paikka, että kaikista siellä tehdyistä ostoksista Humble Bundle antaa 10 prosenttia hyväntekeväisyyteen. Viimeisen seitsemän kuukauden aikana tukea ovat saaneet niin Amerikan Punainen Risti, Child’s Play, Electronic Frontier Foundation, World Land Trust kuin myös Charity: Water.

Humble Bundlella luonnollisesti toivotaan, että ensimmäinen miljoona on vasta alkua.

– Saavutimme miljoonan, joten mitä seuraavaksi? Jatkamme matkaa! Kymmenen prosenttia jokaisesta Humble Storessa tehdystä kaupasta menee edelleen hyväntekeväisyyteen. Jokainen kauppa, jokainen peli, joka kerta, Humble Bundle -tiimi lupaa blogissaan.

Vaikka Humble Store itsessään on ollut olemassa vasta vajaan vuoden, on Humble Bundle itse ollut toiminnassa jo noin neljä vuotta. Sivusto on erityisesti tullut tunnetuksi myyntikampanjoistaan, joista pelaajat ovat voineet napata itselleen tukun pelejä haluamaansa hintaan. Ostaja pääsee usein myös ostoksen yhteydessä määrittelemään, kuinka suuri osa hänen maksamastaan summasta menee pelien kehittäjille, hyväntekeväisyyteen ja Humble Bundlelle itselleen.

Lähde: Humble Mumble

Lisää luettavaa