Pelaajat päättivät Microsoftin tanskalaisstudion seuraavan pelin

Microsoftin omistama tanskalaisstudio lähtee tekemään seuraavaksi moninpelivetoista kolmannen persoonan toimintapeliä, kiitos faniäänestyksen.

9.9.2015 20:09

Kööpenhaminassa kyhjöttävä Microsoftin omistama pelistudio Press Play on aloittamassa täydellä höyryllä seuraavan peliprojektinsa kehityksen. Uusi studion peli on moninpelattava kolmannesta persoonasta kuvattu tuotos työnimeltään Project Knoxville, jonka kerrotaan ottaneen inspiraatiota erityisesti elokuvista Juokse tai kuole ja Nälkäpeli.

Project Knoxville oli yksi kolmesta peliprojektivaihtoehdosta, jonka pariin Press Play pohti hyppäävänsä seuraavaksi. Muut projektit olivat yhteistyövetoinen kääpiöräiskintäpeli Project Dwarka ja toinen omien ajoneuvojen rakentelun mahdollistava avoimen maailman seikkailu Project Karoo, jossa mukana oli myös jonkinasteisia moninpelielementtejä. Knoxvilleen Press Play päätyi pelaajilla teetyn äänestyksen voimin.

Press Playn on tarkoituksena kehittää Project Knoxvillea kohtalaisen avoimesti. Tämä näkyy esimerkiksi joka toinen viikko tehtävinä Twitch-verkkolähetyksinä, joiden yhteydessä studio käy läpi pelinsä etenemistä. Ensimmäinen lähetys on luvassa 17. syyskuuta kello 15.00 Suomen aikaan..

Press Playn aikaisempiin projekteihin lukeutuvat esimerkiksi yhteistyövetoinen tasoloikkapeli Kalimba ja pulmailua enemmän painottava loikintaseikkailu Max: The Curse of Brotherhood. Studion tuotoksia on nähty niin Xboxeilla kuin myös pc:llä.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa