Pelaaja-lehti aloittaa nyt uuden pelikirjan joukkorahoituskampanjan. Pikselipölyä – pelimaailman rakastetut klassikot ja unohdetut helmet on retrohenkinen teos, joka kokoaa yhteen vanhoja hyviä pelejä muistelevan Pikselipölyä-palstan parhaimmistoa viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Kirja kuuluu samaan trilogiaan kuin joukkorahoitetut kokoelmakirjamme TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät sekä Tiesitkö? – Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia, ja se sopii ulkonäön puolesta hyllyyn niiden viereen.

 

Pikselipölyä-kirjan päätoimittaa Pelaaja-lehden pitkäaikainen toimittaja Janne Pyykkönen, joka toimitti myös joukkorahoitetun pelitietokirjan PlayStation-kansa – kuinka Pleikkari valloitti Suomen.

Kirjassa on myös uutta sisältöä, sillä Pelaajan toimituksen jäsenet ja  Pikselipölyä-palstalle vuosien varrelle kirjoittaneet luottoavustajat tekevät siihen tekstejä  retropeleistä, jotka ovat erityisen lähellä heidän sydämiään. Teoksen joukkorahoitukseen voit osallistua kampanjan Mesenaatti-sivulla, jossa kirjasta tarjolla on useita erilaisia ja eri hintaisia versioita.

Lisää luettavaa