Olemme ajaneet sisään täysin uusitun Arvostelutietokannan. Uuden ominaisuuden on tarkoitus tarjota kaikki Pelaajan koskaan verkossa julkaistut peliarvostelut näppärämmin selattavassa muodossa.

Nyt myös uusimman Pelaaja-lehden arvostelujen arvosana on nähtävillä myös heille, jotka eivät lehteä tilaa. Uusimman lehden arvostelujen lukeminen edellyttää edelleen Pelaaja+ -tilaajastatusta. Uusinta edeltävän numeron ja sitä vanhempien julkaisujen peliarvostelut ovat luettavissa vanhaan malliin ilmaiseksi.

Hakukriteerien laajuus mahdollistaa pelien tarkan listaamisen vaikka seitsemän pisteen arvosanan saaneista, Nintendo 3DS -konsolille julkaistuista, K-7 -ikärajoitetuista ajopeleistä.

Näin aluksi tietokannasta uupuu vielä paljon dataa, mutta päivittelemme tietokantaan parhaamme mukaan. Varsinkin vuosien takaisten julkaisujen arvostelujen meta-tietojen syöttämiseen tulee menemään aikaan.

Uusimpien lehtien ja siten tärkeimpien arvostelujen tiedot ovat kuitenkin jo paikoillaan ja uuden lehden ilmestyessä tietokanta laajenee.

Pyydämme teiltä kommentteja mahdollisista bugeista ja käyttökokemuksista. Mitä nopeammin saamme virheet tietoon, sitä nopeammin saamme mahdolliset korjaukset työn alle. Myllyttäkää siis ominaisuutta ja raportoikaa.

Samalla voimme iloksemme todeta, että Pelaajalehti.com tulee siirtymään lähiviikkojen aikana uudelle palvelimelle, jonka tarkoitus on ripeyttää sivuston toimintaa.

Toivomme todella palvelevamme teitä tarjoamalla pikkuhiljaa kirkkaaseen terään hioutuvan palvelun, jonka avulla löydätte parhaat pelit juuri teille tai ystävillenne.

Valtteri Hyttinen // Pelaajalehti.com päätoimittaja

Lisää luettavaa