Pelaaja-lehden joukkorahoituskampanja on saavuttanut kokonaistavoitteensa – kurkkaa kirjan sisään täällä

Pelaajan PlayStation-kirjan joukkorahoitusprojekti on saavuttanut kokonaistavoitteensa! Juhlapäivän kunniaksi kurkistamme kirjan kansien väliin.

15.12.2019 09:56

Pelaajan uusimman joukkorahoituskampanjan kokonaistavoite on täyttynyt. 

PlayStation-kansa -tietokirjaprojektin rahoituskampanja saavutti 10 000 euron tavoitteensa alle kahdessa viikossa. Kirja itsessään valmistuu vasta kesällä 2020, mutta koska työtä teoksen eteen on tehty jo halki menneen syksyn, voimme juhlan kunniaksi luoda katsauksen sen kansien väliin.

Kuten projektin joukkorahoitussivullakin mainitaan, se toimittaa kahdenlaista tehtävää. PlayStation-kansa tulee olemaan ensimmäinen suomenkielinen PlayStation-tietokirja, joka kokoaa oleelliset tiedot ja tilastot konsoleista yksiin kansiin. Sen sivuilla kerrataan PlayStationin vaiheet sukupolvi sukupolvelta ja muistellaan kunkin konsolin ikimuistoisimpia pelejä.

PlayStation-kansa ei kuitenkaan jää pelkäksi ylipitkäksi Wikipedia-artikkeliksi, vaan se tuo PlayStationin tarinaan myös ainutlaatuista suomalaista näkökulmaa.

Kirja antaa äänen useille suomalaisen pelialan merkkitekijöille, joista moni on tehnyt töitä PlayStationin parissa tavalla tai toisella jo 1990-luvulta asti. Jututamme sen sivuilla pelinkehittäjiä, jälleenmyyjiä ja markkinoinnin ammattilaisia, joiden ansiosta PlayStation alun perin sai jalansijan suomalaisilla konsolimarkkinoilla. Näitä tarinoita et löydä internetistä!

Olemme päässeet kirjaprojektin nimissä myös kurkistamaan Suomen PlayStationin mainosarkistoon, joka pursuaa jo historian hämäriin jääneitä helmiä ikonisen brändin alkutaipaleelta. 

Mikäli kirjan sisältö kutkuttaa, mutta et ole vielä ehtinyt ennakkotilata omaa kappalettasi, älä panikoi! Joukkorahoituskampanja on käynnissä aina tammikuun 9. päivään asti, ja vaikka tietyt erikoisversiot onkin jo myyty loppuun, kirjoja riittää jokaiselle.

Osoita tukesi kirjaprojektille täällä!

Lisää luettavaa