Pelaaja-lehden lokakuun numero 226 on kaupoissa. Sen sivuilla voi tutustua muun muassa Eidos-Montréalin 26. lokakuuta ilmestyvään Guardians of the Galaxyyn, joka ensitestimme perusteella jäljittelee Marvelin hittielokuvan humoristista tunnelmaa varsin uskollisesti.

Tarinavetoinen yksinpeli palauttaa mieleen Arkham-sarjan pelit ja Insomniac Gamesin mainion Spider-Manin, joskin meno vaikuttaa ensitestin perusteella niitä huomattavasti lineaarisemmalta. Pelaaja ohjastaa planeettoja tutkiessaan Tähtilordi Quillia, mutta toiminnan tuoksinassa etäkomentoja päästään antamaan myös muille ryhmän jäsenille, ja tiimitoverien vahvuuksien hallitseminen ja hyödyntäminen taisteluissa onkin suorin tie onneen. Autenttisen Guardians-kokemuksen kruunaa taustalla pauhaava 80-luvun tukkahevi ja sankarien lennokkaat letkautukset.

Kokonaisuus vaikuttaa tehneen vaikutuksen ainakin omaan ennakkotestaajaamme, joka ei parin tunnin demosession perusteella löytänyt pelistä juuri vikaa.

– Jos tällä hetkellä suurin ongelmani on geneerisen Pixar-ihmisen näköinen Peter Quill, odotukset hyvästä pelikokemuksesta ovat aika korkealla, peliä testannut Markus Heino summaa.

Guardians of the Galaxy -ennakon voi lukea kokonaisuudessaan Pelaaja-lehden lokakuun numerosta 226. Osta irtonumero alta digitaalisena tai Pelaaja Shopista paperisena – sekä laita tulevat numerot tilaukseen! Löydät lehden myös hyvin varustetuista Lehtipisteistä kautta maan.

Lisää luettavaa