Pc:n hirviönmetsästykset saivat jatkopäivänsä – tältä Monster Hunter Rise näyttää Steam-pelinä

Luvassa varsinkin terävämpää ja sulavampaa menoa.

1.10.2021 19:37

Tähän mennessä vain Switchillä hirviöjahteja tarjoillut Monster Hunter Rise on saanut nyt myös pc-julkaisupäivän. Peli ilmestyy myyntiin Steamin kautta 12. tammikuuta noin 60 euron hintaan ja saa uuden alustan myötä myös joukon teknisiä ehostuksia.

Teknisellä puolella luvassa on tarkempia tekstuureja, mahdollisuus pelata korkeammalla ruudunpäivityksellä ja tuetaanpa toiminnan tuoksinnassa myös esimerkiksi ultrawide-monitoreja. Varsinaisen Rise-pääsisällön ohella pc-versio pitää julkaisussaan sisällään kaikki lisähirviöt, -varusteet ja vastaavat ilmaislisät, jotka ovat saapuneet Switch-versioon tämän vuoden marraskuuhun mennessä.

Mitä tulee lähikuukausien ilmaisiin Switch-päivityksiin, lokakuun 28. päivä luvassa on Ghosts ’n Goblins: Resurrection -teemaista sisältöä. Myöhemmin marraskuussa perässä seuraa Sonic the Hedgehog -teemaiset pikkulisukkeet vauhtisiilin 30-vuotisen taipaleen kunniaksi.

Sekä Risen pc- että Switch-versiot vastaanottavat ensi kesänä myös maksullisen suurlaajennuksen nimeltä Sunbreak.

Monster Hunter Risen pc-version voi ottaa ennakkotestiin 13. lokakuuta ilmestyvän demon merkeissä. Ohessa pc-version ominaisuuksia vielä erikseen esittelevä traileri.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa