Julkaisija Nordic Games on ryhtynyt uuteen yhteistyöhön seikkailupelikonkari Tim Schaferin perustaman Double Finen kanssa. Yhtiöiden välisen sopimuksen myötä Double Finen joukkorahoitettu Broken Age -peli on saamassa keväällä digitaalisen versionsa rinnalleen myös fyysisen version, kunhan pelin toinen puolikas saadaan vain valmiiksi Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Tämä on toinen kerta, kun Double Fine ja Nordic Games ovat ryhtyneet vastaavaan yhteistyöhön. Aiemmin Nordic Gamesin avulla Double Finen Stacked-, Psychonauts- ja Costume Quest -seikkailusta on myös saatu pc:lle uudet fyysiset versiot.

– Olen erittäin innoissani vähittäiskauppoihin saatavista Broken Agen versiosta. Olen myös helpottunut, sillä laajalti jaeltava fyysinen kopio pelistä tekee siitä turvallisemman aurinkopurkauksia, EMP-pommeja ja vastaavia asioita vastaan. Niin pitkään, kun ihmiset säilövät siis levynsä tulen kestävissä kassakaapeissa, Schafer summaa.

Kahdesta osasta koostuvan Broken Agen odotettiin alkujaan saavan päätöksensä vielä viime vuonna, mutta pelin toisen puolikkaan julkaisua lykättiin lopultan marraskuun lopulla.

Pelin ensimmäisen osan digitaalisesti ostaneet tulevat saamaan toisen osan ilmaiseksi. Levymuodossa peliä jaetaan vuorostaan tietenkin valmiiksi kokonaisessa kuosissa.

Tulevaisuudessa Broken Age olisi vielä määrä julkaista myös PlayStation 4:lle ja Vitalle.

Lähde: Nordic Games

Lisää luettavaa