Pc:llä jo hurmanneet NecroDancer, Not a Hero ja Inside My Radio lähentelevät PlayStation-perhettä

Seuraavien viikkojen aikana PlayStation 4:n indietarjonta on kasvamassa jälleen muutamilla pc:llä jo tavatuilla indiesuosikeilla.

13.1.2016 22:53

Sonyn oma PlayStation Blog -sivusto on paljastanut joukon julkaisupäiviä jo pc:llä nähdyille indienimikkeille, jotka ovat tekemässä tuloaan nyt myös PlayStation 4:lle.

Ensimmäisenä kyseisen joukon peleistä ulos saapuu Inside My Radio, joka nähdään PlayStation Storessa 19. tammikuuta. Kyseessä on tasoloikkaa ja rytmipelaamista yhdistävä kokemus, jossa pelaajien tarkoituksena on pelastaa kuolemassa oleva mankka tuomalla sen sisällä sykkivä musiikki takaisin eloon.

Helmikuun 2. päivä julkaisunsa näkevät vuorostaan Crypt of the NecroDancer ja Not a Hero. NecroDancer on myöskin rytmipeli, joskin tällä kertaa enemmän roguelike-hengessä kulkeva seikkailu, jossa kuolema ei anna juuri pelaajillern armoa. Not a Hero vuorostaan on OlliOlli-kehittäjä Roll7:n uusin tuotos, joka skeittaamisen sijaan tarjoaa suojautumiseen vahvasti nojautuvaa 2D-räiskintää.

Peleistä Crypt of the NecroDancer nähdään PlayStation 4:n lisäksi myös Vitalla. Not a Heron oli yhdessä vaiheessa myös määrä kokea sama kohtalo, mutta Roll7 ja julkaisija Devolver Digital päätti lopulta keskittyä PS4-versioon muun muassa teknisten haasteiden tähden.

Lähde: PlayStation Blog (1), (2), (3)

Lisää luettavaa