Bugisen julkaisun jälkeen varsin kehuttuun asemaan noussut Pathfinder: Kingmaker on ehostumassa vielä aina vain isommin. Kesäkuun 6. päivä peli päivittyy kantamaan lisänimeä Enhanced Edition, mikä tarjoilee varsinkin runsaasti hajanaisia lisäyksiä ja viilauksia roolipelaamiseen.

Erilaisten henosäätöjen osalta luvassa on uusia tapasapainotuksia, käytettävyysparannuksia oman kuningaskunnan hallintaan, bugikorjauksia sekä enemmän vaihtelua maailmankartalla tuleviin satunnaiskohtaamisiin. Kokonaan uutta sisältöä saadaan vielä Swordlord-hahmoluokalla, lisäkyvyillä ja -varusteilla sekä monipuolisemmalla hahmonluonnilla.

Pelin Steam-sivuilta voi bongata tarkempia listauksia uudistuksista.

Yhdessä päivityksen kanssa Kingmakeriin julkaistaan pelin kolmas maksullinen lisäosa. Beneath the Stolen Lands onkin hieman erikoisempi tapaus, sillä se esittelee luolaston, jota voi kampanjan ulkopuolella lähteä kokeilemaan myös täysin tuoreilla hahmoilla ja satunnaisella rakenteella. Kuolema voi tulla eteen moneen otteeseen, mutta senkin rohkaistaan tarjoavan lisäetuja myöhempiä pelikertoja varten.

Beneath the Stolen Landsille kertyy hintaa kympin verran.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa