Pc-roolipeli The Bard’s Tale IV laajenee ilmaisella luolastolla alkuvuodesta

The Bard's Tale IV:ään työstetään alkuvuotta varten uutta luolastoa.

29.12.2018 15:10

Microsoftin omistukseen vastikään siirtynyt InXile on aloittamassa ensi vuoden laajentamalla vielä viimeisintä roolipeliään. The Bard’s Tale IV:n Kickstarter-sivuilla pelin kehittäjät ovat näin joulukuun lopulla vahvistaneet valmistelevansa peliin kokonaan uutta luolastoa, joka olisi tarkoitus jakaa ilmaiseksi kaikille seikkailun omistajille.

Ilmainen lisäluolasto on The Royal Necropolis of Haernhold ja se sijoittuu kääpiöiden vanhaan maanalaiseen valtakuntaan. Pääasiallisesti luolasto on suunniteltu painottamaan taistelemista ja se tuokin mukanaan niin useamman välipomokohtaamisen parin isomman pomotaistelun lisäksi. Uusia varusteita saadaan mukaan yhtälailla, mutta aivan täysin pulmiakaan ei olla haluttu sivuuttaa.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa luolastolle ei ole vielä annettu. Sitä näyttäisi edeltävän vielä myös 2.0-päivitys, joka tyytyy hiomaan kokemusta pelaajapalautteen mukaan. Luvassa on esimerkiksi tasapainotuksia, pikamatkustuspisteitä ja parempaa kamaa seikkailun loppupuolelle. Uusi laulukyky Struggler’s Lament antaa vielä myös mahdollisuuden ohittaa muutamia pelin ovipulmista. 

Mac- ja Linux-versiot ovat The Bard’s Tale IV:stä yhä myös tekeillä. Mitään tarkkaa julkaisuajankohtaa InXile ei ole usk altanut antaa vielä niillekään, mutta lupaa, että kehitys niiden suhteen on kuitenkin edennyt.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa