Pc-räiskintä Insurgency: Sandstorm päivitettiin ensimmäistä kertaa isommin – uusia aseita ja arcade saapuivat maiskuteltavaksi

Insurgency: Sandstormissa räiskitään taas hieman monipuolisemmin.

2.3.2019 18:07

Insurgency; Sandstorm on päivittynyt ensimmäistä kertaa isommin. Viiden uuden aseen ja hajanaisten korjausten ohella se tuo erityisesti lisäpontta pc-räiskinnän pelitilatarjontaan uudella Arcade-osiolla.

Arcadella on tarkoitus esitellä Insurgencyyn tasaisin väliajoin uusia pelitiloja, jotka kikkailevat pelin säännöstöllä ja yrittävät muutenkin erilaisia asioita. Ensimmäisenä tarjolle on saatu vielä perinteisempi Team Deathmatch, joka suoraviivaistaa toimintaa vapauttamalla esimerkiksi osapuoliin sidotut ase- ja päivitysrajoitteet.

Aseiden testaaminen on Insurgencyssa muuttunut samalla aiempaa helpommaksi uudella ampuradalla. Otteluita kesken jättäviä rankaistaan jatkossa myös kovemmin, minkä lisäksi erilaisia käyttöliittymäparannuksia on myös esitelty.

Lista muutoksista on löydettävissä pelin Steam-sivuilta. Uudella trailerilla pureututaan myös uudistuksiin ja muutoksiin.

Lisää luettavaa