Pc-klassikko SWAT 4 on palannut digitaalisesti

SWAT 4 on palannut kunnolla kuluttajien ulottuville. Irrational Gamesin klassikko on parhaillaan ladattavissa GOG-kauppapaikan kautta.

24.1.2017 21:03

Irrational Gamesin pian 12 vuotta vanha peliklassikko SWAT 4 on kaivettu esiin historian hämäristä. Taktinen räiskintä on saapunut nyt ensimmäistä kertaa saataville ladattavassa kuosissa, minkä johdosta se on vuosien tauon jälkeen taas helposti kuluttajien pelattavissa ihan nykytietokoneillekin.

Pelin myynti tapahtuu vanhojen pelien kaupitteluun erikoistuneen GOG-kauppapaikan kautta, jossa siitä on saatavilla niin sanottu Gold Edition -versio. Itse pääpelin lisäksi paketista löytyy myös SWAT 4:n lisälevy The Stetchkov Syndicate.

SWAT 4:n digitaalisen julkaisun kunniaksi GOG on julkaissut kotisivuillaan tällä viikolla myös peliä käsittelevän haastattelun, jossa suunnittelijat Paul Hellquist ja Bill Gardner muistelevat tuotostaan. Haastattelussa Gardner muun muassa nostaa esille, että ilman SWAT 4:n menestystä Irrational olisi tuskin koskaan päässyt luomaan BioShock-sarjaa.

Kokonaisuudessaan haastattelun voi lukea tästä.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa