Pc-klassikko on palannut! Jazz Jackrabbit on vihdoin ehtaa digikauppatavaraa

Epic Games on tuonut takaisin Jazz Jackrabbit -pelit GOG-kauppapaikan tuella.

30.11.2017 16:18

Epic (Mega)Gamesin varhaiset tasoloikkahitit Jazz Jackrabbit ja Jazz Jackrabbit 2 ovat tehneet paluun. Kaksikko on loistanut toistaiseksi poissaolollaan digikaupoissa, mutta nyt tähän on tullut muutos GOG.comin tuella.

Saatavilla GOGissa on sekä Jazz Jackrabbit Collection että Jazz Jackrabbit 2 Collection, jotka kumpainenkin maksavat oletuksena reilut kahdeksan euroa. Ensimmäinen paketti sisältää alkuperäisen pääpelin lisäksi tämän pohjalta tehdyn Holiday Hare ’95 -lisärin, kun toisesta Collectionista itselleen saa Jazz Jackrabbit 2: The Secret Filesin sekä The Christmas Chroniclesin.

Halutessaan Jazz Jackrabbit 2:een saa mukaansa myös yhteisömodi JJ2:n. Se niin viilaa alkuperäistä peliä kuin monipuolistaa sen pelitilatarjontaa.

Samaan syssyyn Epicin vanha flipperipeli Epic Pinball on sekin palannut myyntiin. Julkaisun kunniaksi kaikki kolme peliä ovat nyt kepeässä alennuksessa. Tuttuun GOG-malliin kukin peli on pyritty päivittämään toimivaksi nykykoneita varten.

Jazz Jackrabbit oli yksi pelinkehittäjä Cliff Bleszinskin ensimmäisiä luomuksia. Sittemmin mies on ollut tekemässä Unreal– ja Gears of War -sarjaa sekä viimeisimpänä verkkoräiskintä LawBreakersia. Myös Guerrilla Gamesin perustajajäsen Arjan Brussee oli mukana Jazz-pelien kehityksessä ohjelmoijana. Sittemmin hänkin on ollut osa LawBreakersia tehnyttä Boss Key -studiota.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa