Pc ja PS4 saavat myös osansa kaivuuseikkailu SteamWorld Dig 2:sta

Switchille jo aiemmin vahvistunut SteamWorld Dig 2 saadaan myös PS4:lle sekä pc:llekin ja ilmeisesti vielä tämän vuoden aikana.

26.6.2017 20:46

Kaivuuhommista jälleen hieman seikkailuvetoisempaa tekevä SteamWorld Dig 2 on vahvistettu nyt myös muillekin alustoille kuin Switchille. Ruotsalaiskehittäjä Image & Formin viimeisin peli on tekemässä tuloaan vielä ainakin PlayStation 4:lle ja Windows-, Mac- sekä Linux-koneille, joille sitä tavoitellaan vain muutamaa päivää Switch-version julkaisun jälkeen.

Tarkkaa julkaisupäivää SteamWorld Dig 2:llä ei vielä ole, sillä kehittäjät eivät halua turhia hätäillä sitä pihalle. Image & Formin mukaan SteamWorld Dig 2 alkaa olla kyllä jo periaatteessa valmis, mutta se on varautunut hiomaan sitä silti vielä ainakin ison osan kesästä.

Mahdollisuus sille, että SteamWorld Dig 2 nähdään myös muilla alustoilla on sekin vielä Image & Formin mukaan ehdottomasti olemassa. Kehittäjät pitävät suuressa arvossa edelleen varsinkin Vitaa ja 3DS:ää. Wii U:lle se ei ole sen sijaan aikeissa enää tehdä uusia pelejä.

Muistutuksena alta voi katsastaa SteamWorld Dig 2:n julkistustrailerin.

Lähde: Image & Form

Lisää luettavaa