Pathfinder Adventures -roolipeli kokoaa pian pc-pelaajat seikkailemaan

Mobiililaitteilla jo aiemmin pelattavissa ollut Obsidianin digitaalinen korttiroolipeli Pathfinder Adventures on pian saatavilla myös pc:lle.

2.6.2017 15:03

Obsidian Entertainmentin Pathfinder Adventures -peli on tässä kuussa tekemässä loikan mobiililaitteilta pc:lle. Kesäkuun 15. päivä peli tuodaan niin Steamiin kuin GOG-kauppapaikallekin tukien niin Windows- kuin Mac-koneita.

Pathfinder Adventures perustuu vastaavaa nimeä kantavaan korttipohjaiseen pöytäroolipeliin ja toimiikin periaatteessa pelin digitaalisena versiona. Luvassa on siis yhteistyöpohjaista rooliseikkailtavaa hahmonkehityksineen kaikkinaan maustettuna omien korttipakkojen kokoamisella.

– Olen aina rakastanut tapaa, jolla Pathfinder Adventure on siirtänyt rakastamiani asioita pöytäroolipeleistä korttipeliksi. Olen myös erittäin ylpeä, miten olemme onnistuneet uudelleenluomaan pelin syvyyden lisäämällä samalla mahdollisuuksia laajentaa kokemusta sekä uusia pelaajia että pöytäroolipelien faneja varten, Obsidianin toimitusjohtaja Feargus Urquhart selittää.

Alta katsottavissa on sekä tyylitelty traileri Pathfinder Adventuresin pc-versiosta että myös tallenne Obsidianin vanhemmasta verkkolähetyksessä, jossa pelin mobiiliversiota esiteltiin syvemmin.

Lähde: Obsidian Entertainment

Lisää luettavaa