Paskat tasapainosta: Capcom rikkoo Ultra Street Fighter IV:n uudella pelitilalla

Capcom on tuomassa Ultra Street Fighetr IV:ään uuden Omega-tilan, joka käytännössä rikkoo kaikki pelin hahmot.

20.9.2014 14:43

Ultra Street Fighter IV on saamassa kokonaan uuden pelitilan. Tokyo Game Show -pelimessujen yhteydessä Capcom on paljastanut Omega Modeksi kutsutun kokonaisuuden, jonka pelaajat voivat ladata peliinsä myöhemmin tänä vuonna ilmaiseksi.

Omega Mode on suunniteltu ennen kaikkea huvittelutilaksi. Uusi pelitila ottaa Ultra Street Fighter IV:n kaikki 44 hahmoa ja muokkaa nämä paikoin jopa täysin uuteen uskoon. Hahmot saavat Omega-tilassa muun muassa uusia hyökkäyksiä ja komboja, joiden suhteen kehittäjät eivät ole niinkään edes vaivautuneet pohtimaan pelin tasapainoa.

Capcom lupaa, että Omega Mode on pelattavissa niin paikallisesti kuin netissäkin. Esimerkkejä muutoksista voi katsastaa oheisesta videosta.

Toki Ultra Street Fighter IV:ään on lähitulevaisuudessa odotettavissa ihan oikeita korjauksiakin. Pelin päivittyessä seuraavan kerran Capcom tuunaa sekä muutamia pelin hahmoja fanipalautteen mukaan että myös lisäksi paikkaa varsinkin pelin pc-version nettiongelmia. Lisätietoja päivityksestä voi katsastaa Capcomin yhteisösivuilta.

Lisää luettavaa