Parempaa ristipelaamista, lisäareena ja muuta – näissä merkeissä Rocket League suuntaa kohti kevättä

Rocket League ei ole aikeissa lepäillä laakereillaan näin alkuvuodestakaan.

22.1.2019 22:07

Kehittäjä Psyonix on julkaissut suuntaa antavan listan suunnitelmistaan, joita se on valmistellut Rocket Leaguen varalle näin alkuvuodesta.

Aiemmin viime viikolla Psyonix vahvisti yhdessä PS4:lle saapuneen paremman cross-play-tuen kanssa, että alustojen välinen party-tuki on valmis toimintaan viimein pelin seuraavassa isossa päivityksessa. Nyt lukkoon on lyöty se, että päivitys on tulossa helmikuussa, jolloin luvassa on myös muutamia muita lisiä. Näitä ovat kokonaan uusi pelinsisäinen tapahtuma, uusi loottilaatikkotyyppi, lisää musiikkia ja pelin oma kaverilista.

Helmikuun aikana pelin yhdeksäs kilpailullinen kausi saa samalla päätöksensä ja näin siis kymmenes on valmiina alkamaan. Ysikaudessa pärjäämisestä odotettavissa on palkintoina joukko kosmeettisia erikoispyöriä, jotka määräytyvät tuttuun tapaan menestyksen mukaan.

Maaliskuussa Rocket Leagueen on luvassa vuorostaan uutta lisenssoitua lisäsisältöä jonkinlaisessa maksullisessa muodossa, joskaan tarkempia yksityiskohtia tästä ei ole vielä vahvistettu. Tavanomaisesti kyseessä on ollut kuitenkin jonkinlainen uusi menopeli.

Maaliskuussa Rocket Leaguen järjestyksessään toinen Rocket Pass saapuu myös päätökseensä ja Psyonix valmistautuu tuomaan kehiin passin kolmannen iteraation. Tähän liittyen peliin on luvattu ujuttaa mukaan vielä jonkinlainen haastejärjestelmä, josta siitäkin on määrä saada lisätietoja lähitulevaisuudessa.

Uudenlainen areena lipuu sekin vielä hiljalleen peliin. Kyseessä on alunperin pelin kiinalaista julkaisua varten suunniteltu kenttä, mutta se on tarkoitus julkaista vielä myös maailmanlaajuisesti.

Suunnitelmat vahvistettiin Rocket Leaguen virallisilla kotisivuilla. Lähdelinkistä näkyville saa suunnitelmalistan kokonaisuudessaan yhdessä viimeisimmän kilpakauden palkintoja esittelevien kuvien kanssa.

Lähde: Rocket League (kotisivu)

Lisää luettavaa